Rólam

Az utóbbi évben azon dolgozom, hogy az ékszereim igazán egyedi megjelenést kapjanak. Legyen az színekben, formavilágban, részletkidolgozásban. Nagyon szeretem a spirált ötvözni virágszirmokkal, levelekkel, indákkal és persze kristályokkal. A spirál motívum számomra az ősi erőket szimbolizálja. Az ősi, nyers természetet.

A kövek már egész kicsi koromban magukkal ragadtak. Minden séta alkalmával, kaviccsal teli zsebbel tértem haza. Ez mára az ásványok szeretetévé alakult át. A gyurmát nagyszerűen lehet párosítani a különböző színű és formájú ásványokkal, kristályokkal, legyen azok csiszoltak vagy nyers kőzetek.

2016 elején csatlakoztam a Békéscsabai Ásványgyűjtő Körhöz. A Kör hatására mélyrehatóbban foglalkozom az ásványokkal és azok kialakulásával, összetételével, különleges tulajdonságaikkal.

Ásványokból sosem elég, hiszen azok alkotják az ékszereim lelkét. Mindig a követ választom ki először, majd ahhoz készítem el az ékszer többi részét. Ha egy ásvány megkívánja, az alap réz színhez társítok még egy színt. Mivel a különböző ásványok mind más és más színben pompáznak, kikevertem egy saját alapszínt. Ezt használom a legtöbb ékszerhez. Nagyszerűen kiemeli a köveket.

Gyurmásvány

Sok-sok név felmerült az évek során, mi az, ami leginkább tükrözi a medáljaimat. Kezdetben használtam az AndreaKreációk nevet, ami később AmynervaKreációkra változtattam. Akkoriban próbálgattam a különböző technikákat, színkeveréseket, formákat…

Egy nap, amikor megtaláltam az irányt, akkor mint egy villámcsapás, jött a jelenlegi név ötlet. Kézenfekvő. Gyurma + ásvány.... legyen Gyurmásvány.

Az oldalon sütiket gyűjtünk, hogy kényelmesebbé tegyük a böngészést. Erről bővebb információkat olvashat, elfogadhatja, vagy megtagadhatja.
További információ Elfogadom Megtagadom